Online održavanje nastave

Online nastava

Online održavanje nastave

Dragi naši učenici, poštovani roditelji,

nalazimo se svi pred potpuno novim izazovom, a to je ONLINE nastava. Kao, vjerojatno, i većini vas, i nama nastavnicima je ovo potpuna novost te se maksimalnom brzinom pokušavamo prilagoditi novonastaloj situaciji.

Tokom današnjeg  dana naši nastavnici će pokušati uspostaviti sve moguće sustave i komunikacijske kanale kako bismo mogli održavati online nastavu. Svaki od predmetnih nastavnika će vas kontaktirati i obavijestiti  o načinima na koje će se održavati nastava, a koji će biti sukladni vašim mogućnostima.

INDIVIDUALNA NASTAVA će se održavati putem komunikacijskih kanala i aplikacija, kao što su Skype, Viber, WhatsApp, Gmail Hangouts.   Svaki predmetni nastavnik instrumenta će za svoju klasu detalje dogovarati s vama ponaosob, pa vas molimo da se svakako odazovete na pozive i poruke.

NASTAVA SOLFEGGIA  odvijat će se na malo drugačiji način. Kako bismo olakšali ostalim platformama provođenje općeobrazovnog programa, odlučili smo se za lakšu i protočniju varijantu, a to je G mail.

DETALJNE UPUTE , KAO I POPIS E-MAIL ADRESA, PRIPADAJUĆE LOZINKE, TE MAIL ADRESE PROFESORICA BIT ĆE PROSLIJEĐENI DIREKTNO RODITELJIMA OD STRANE PREDMETNIH NASTAVNIKA.

 

Obzirom da se  kompletan nastavni proces do daljnjeg odvija online, što je za sve nas velika novost, od velike je važnosti točna i pravovaljana komunikacija između roditelja i nastavnika, kako bismo našim učenicima omogućili da ipak pohađaju nastavu, makar i u virtualno svijetu, ali i kako bismo im u svemu tome olakšali. Molimo vas da sva pitanja koja imate slobodno uputite vašim predmetnim nastavnicima instrumenta ili profesoricama solfeggia.

U nadi da ćemo se čim prije vidjeti u našem najdražem prostoru, glazbenoj školi, pozdravljamo vas i želimo vam prije svega dobro zdravlje i puno strpljenja.

 Čuvajte se i čuvajte jedni druge!

 

Djelatnici GŠ Jastrebarsko